Voorstelling Optix Beachkorfbal Tour 2019

Posted on 15 Maart 2019 at 14:05

Het beachkorfbal breidt uit in 2019, nu ook in Deurne en Hoevenen en met een Belgisch Kampioenschap voor u14 en u16
Beachkorfballen kan je deze zomer op 5 verschillende plaatsen. Naast de vertrouwde locatie bij Ago Aalst, Sikopi en de O'Neill Beachclub in Blankenberge, trekken we vanaf dit seizoen ook naar de korfbaltempel bij uitstek, de Arenahal in Deurne, waar op de parking een beachvel zal aangelegd worden. Maar er is nog meer nieuws: Door onze samenwerking met de Top Beachvolleybal Academie zullen we dit seizoen ook beachkorfballen in Hoevenen, met de medewerking van Hoevenen KC.
Kijk zeker eens naar de kalender, er is een beachkorfbalmanche voor iedereen, van jeugd over recreatie tot senioren!

Vorig seizoen zijn we gestart met een nieuw concept om de Belgische Kampioen aan te duiden. Alle teams konden zich op de voorrondes plaatsen voor de finaledag van het BK. Op die dag werd dan beslist wie zich de nieuwe Belgisch Kampioen Beachkorfbal mocht noemen.
Dit seizoen breiden we deze finaledag wat uit, en zullen ook de u14 en U16 teams zich kunnen plaatsen voor deze finaledag (u19 kan deelnemen bij de senioren). DAt wil dus zeggen dat we deze zomer voor het eerst een kampioenschap organiseren voor deze beide jeugdreeksen. Wie wordt de eerste Belgisch Kampioen bij de u14 en u16?

Onze Belgian Scorpions zullen komende zomer hun titel verdedigen tijdens de “IKF Beach Korfball World Cup (Europe) 2019” die zal plaatsvinden in Bonson, Frankrijk, tijdens het weekend van 6 en 7 juli.
Slagen zij erin om ongeslagen te blijven in de World Cup en opnieuw Europees Kampioen te worden? We weten het deze zomer!

Zien we ook jullie team op een van onze manches deze zomer?logo beachkorfbal