Inschrijvingen logo optix Beachkorfbal Tour 2018

Inschrijven kan tot 10 kalenderdagen voor de tornooidatum.
Tot dan kan je ook kostenloos annuleren. Annuleer je na deze datum of ben je niet aanwezig op het tornooi, dan vervalt het inschrijvingsgeld en kan je dat niet recupereren.
Na je inschrijving ontvang je vanuit de organisatie een bevestiging als bewijs van je inschrijving en zal je ploegnaam verschijnen op de pagina "Deelnemers".

Wanneer je je ploeg inschrijft, ga je ook akkoord met de betaling van het inschrijvingsgeld.
Dit inschrijvingsgeld bedraagt 30 euro per tornooi per ingeschreven ploeg.

Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail.
Heb je deze niet aangekregen, kijk dan zeker even in de spam-mail. In andere gevallen kan je ons contacteren via info@beachkorfbal.be

Algemene informatieAalst

Senioren ( Alle informatie en inschrijven via ronny.michielsen@sikopi.be)

Blankenberge

Senioren

Sikopi

Senioren

Alle deelnemende teams kunnen zich tijdens een van de voorrondes van het Belgisch Kampioenschap plaatsen voor de finaledag die zal doorgaan op 29 juli op de beachvelden van Sikopi. De eerste 2 geplaatste teams van elke voorronde zijn automatisch geplaatst voor de finaledag. Het 3de en 4de geplaatste team van elke voorronde kan zich plaatsen, moest een van de eerste twee teams afhaken. Daarnaast zal het comité beachkorfbal nog 4 Wild Cards uitdelen. Deze 10 teams maken op de finaledag op 29 juli dan onderling uit wie de nieuwe Belgische Kampioen Beachkorfbal zal worden.

Finale Manche - Sikopi

Finale Senioren (op uitnodiging)