O'Neill Beachclub Blankenberge - zondag 9 juli 2017

Deze prachtige locatie aan de O'Neill Beachclub in Blankenberge is deze zomer 2 maal gastheer voor het beachkorfbal. Niet enkel onze eigen Optix Beachkorfbal Tour komt opnieuw naar dit welkgekende strand, maar een maandje later is Blankenberge ook gastheer voor de allereerste “IKF Beach Korfball World Cup”.

DDeze locatie staat garant voor het echte beachkorfbal. De Noordzee die in de loop van de dag steeds dichter en dichter bij de velden zal komen, de duinen die als een natuurlijke tribune boven de velden uitsteken en de typische strandhokjes en de Pier op de achtergrond. Neem bij dit alles dan ook nog eens het zicht op de Haven van Zeebrugge aan de andere zijde en je weet dat het een must is om hier als korfballer aanwezig te zijn

Let wel op waar je in Blankenberge je wagen parkeert. Tijdens de zomermaanden geldt het betalend parkeren in de kustgemeente, dus raden wij aan om je wagen achter te laten op een van de betaalparkings of kom met het openbaar vervoer. Vanaf het station is het ongeveer 1km wandelen tot aan de beachclub.
Eventueel kan je je wagen ook achterlaten aan de rand van Blankenberge en voor het laatste stukje een beroep doen op de kusttram, die vlakbij de beachclub stopt (halte Blankenberge Pier of Blankenberge Sea Life).